Felmérést készít a Startup Covasna a vissza nem térítendő támogatásokról

Az elmúlt időszak új kihívások elé állította a megye gazdasági szereplőit, mivel kivétel nélkül minden vállalkozást érintett a koronavírus járvány. A Startup Covasna csapata támogatni kívánja a megye vállalkozóit, és azokat, akik a jövőben saját vállalkozást akarnak indítani. 

A közvélemény-kutatással azt szeretnék megtudni, hogy melyek a legfőbb akadályok egy új vállalkozás indításában vagy a meglévő vállalkozás fejlesztésében, vissza nem térítendő támogatások segítségével. Mindösszesen két perc kitölteni az online kérdőívet, minden vélemény fontos, mert segít azonosítani a megye vállalkozói előtt álló problémákat és kihívásokat. Az online kérdőív elérhető a szervezet facebook oldalán, valalamint a https://s.zurvey.io/ye5y6517 linken. A kérdőívet március 19-ig lehet kitölteni, ezt követően a beazonositott igények mentén tervezi a jövőbeli tevékenységeit a Startup Covasna.

A Startup Covasna egyesület egy új keret, egy irányt mutató erőss közösséget képviselve, amely által a megye fejlesztése érdekében kívánnak dolgozni. Az egyesület létrehozását Grüman Róbert közgazdász, vállalkozó, Orbán Miklós agrármérnök, mezőgazdasági vállalkozó és Kelemen Szilárd közgazdász, startupper kezdeményezte. Az érdeklődők a további tervekről és programokró a https://www.facebook.com/startupcovasna oldalon szerezhetnek tudomást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük