A tökéletes kültéri rendezvény legfőbb eleme a sátor

Míg korábban nehéz volt kültéri eseményt szervezni, ma már ez is sokkal elérhetőbb, hiszen rendezvénysátorban az időjárás ellenére is lehet partikat szervezni. A rendezvénysátor alapkelléke a kültéri eseményeknek, a nagy férőhellyel rendelkező, szigetelő sátrak biztonságosak és hangulatosak is egyben. Véd az eső, de a nap ellen is, tágas férőhelyet biztosít a vendégeknek, bárhová felépíthetőek és díszíthetőek a kliens kérése szerint. Az árkosi Ádám Zenkő Imelda startupper egy rendezvénysátorra fordította a 25 000 eurós támogatást, de dekorációval is foglalkozik, így teljes körű szolgáltatást nyújt.

– Kérlek, mutatkozz be és mesélj magadról, a vállalkozásról, amit indítasz!

– Ádám Zenkő Imelda vagyok, kétgyerekes anyuka, közgazdász végzettséggel és már nagyon régóta szerettem volna vállalkozni. Egyetemi éveim alatt is erre vágytam, az államvizsga dolgozatomban üzleti tervet írtam. A vállalkozásom alapja egy bérelhető rendezvénysátor, teljes felszereléssel, ami biztosítja egy kültéri rendezvény lebonyolítását. A sátor 8 méter széles és 17 méter hosszú, nagyon teherbíró és egyedi, hiszen 100 km/órás szélben is használható. A tervek szerint családi eseményekre, fesztiválokra, önkormányzatoknak adnánk ki.

Honnan jött az ötlet, hogy ilyen jellegű vállalkozásba kezdj? Mi volt számodra a legnagyobb motiváció?

– Számomra a legnagyobb motiváció az volt, hogy mindig szerettem volna vállalkozni, továbbfejleszteni az ötleteimet. Azáltal, hogy saját vállalkozásom van, még jobban kibontakozhat a kreativitásom, nem vagyok korlátozva a munkaadó által. Ugyanakkor a gyerekeim is motiváltak, hogy biztosítsam a jövőjüket.

–  Szerinted milyen tulajdonságokkal kell mindenképp rendelkeznie annak, aki saját vállalkozást szeretne?

– A legfontosabb, hogy céltudatos és magabiztos legyen, mert egy céget nehéz elindítani és minden döntés befolyásolja a vállalkozás jövőjét. Fontos a cél és a határozottság.

– Hol hallottál erről a lehetőségről és mit jelent számodra a 25 000 euró, mire fordítod?

Már a megalakulása óta követtem a StartUp HUB irodát, kerestem a lehetőségeket. Amikor megláttam a kiírást, rögtön jelentkeztem, mert nagyon érdekelt. Nekem ez az összeg segített megvalósítani az álmomat, enélkül nem sikerült volna, csak esetleg tíz év múlva. Nekem a StartUp HUB tíz évet spórolt, és elindulhattam a saját vállalkozásom útján.

– Mik a hosszú távú terveid ezen a területen?

– Bővíteni szeretném a vállalkozásomat, többféle bérelhető sátrat szeretnék vásárolni, különböző felszerelésekkel, bővíteném a csapatomat és a szolgáltatást is. Szeretnék dekorációs kellékeket is biztosítani az eseményekre, így összekapcsolni a kreatív részt a gyarkolatival. Csak ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben, hiszen, ha azt csinálod, amit szeretsz, akkor nem dolgozol, hanem szórakozol.

– Mit üzensz azoknak a fiataloknak, akik vállalkozást szeretnének indítani a jövőben?

– Azt tanácsolom, hogy legyenek vakmerőek, céltudatosak és kitartóak, mert, ha elsőre nem sikerül, sokadikra fog. Nekem is ez volt a harmadik próbálkozásom, de megpróbáltam volna akár még húszszor is, ha most nem sikerül!