Startup Covasna a inițiat o consultare despre fondurile nerambursabile

0

Pe fondul crizei provocate de pandemia COVID19 antreprenorii continuă să se confrunte cu provocări fără precedent. Echipa Startup Covasna dorește să vină în sprijinul antreprenorilor din județ, dar și a persoanelor, care doresc să își dezvolte o afacere pe viitor.

Cu acest sondaj de opinie, doresc să identifice, care sunt principalele obstacole în a lansa o afacere nouă, sau a dezvolta afacerea existentă, cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Completarea chestionarului durează maximum 2 minute, rezultatele vor ajuta în identificarea problemelor și provocările cu care se confruntă mediul antreprenorial din județul Covasna. Chestionarul poate fi completat până la data de 19 martie pe pagina de facebook https://www.facebook.com/startupcovasna sau accesând link-ul https://s.zurvey.io/nyug2qd1, totodată în funcție de nevoile identificate vor fi planificate activitățile viitoare ale Startup Covasna.

Asociația Startup Covasna este un cadru nou, reprezentând o comunitate puternică, prin care vor să contribuie la dezvoltarea județului. Asociația a fost înființată de Róbert Grüman, economist, antreprenor, Miklós Orbán, inginer agronom, antreprenor în agricultură și Szilárd Kelemen, economist, startupper. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina https://www.facebook.com/startupcovasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *