Startup Covasna: relansarea economică post pandemie este o nouă posibilitate

Perioada recentă a adus noi provocări pentru toți antreprenorii covăsneni, toate afacerile au fost afectate de epidemie. Este de așteptat un restart economic, în care există multe necunoscute, oportunități și pericole. Scopul principal al Startup Covasna este dezvoltarea economică a județului Covasna.

Echipa Startup Covasna subliniază faptul că noul ciclu de finanțare al UE, resursele guvernamentale și proiectele disponibile în cadrul mecanismului de redresare și reziliență sunt noi oportunități care vor determina viitorul economc al județului. Considerăm importantă consolidarea ecosistemului de startup-uri, provocarea pentru perioada următoare fiind crearea de noi afaceri inovatoare și creative prin finanțări de tip startup, care să dezvolte în mod durabil economia județului. În viitor, noi finanțări de dezvoltare rurală vor fi disponibile pentru sector, care sunt oportunități excelente de profesionalizare a agriculturii și a turismului.Asociația Start Covasna este un cadru nou, reprezentând o comunitate puternică, prin care doresc să contribuie la dezvoltarea economică a județului.

Asociația a fost înființată de Róbert Grüman, economist, antreprenor, Miklós Orbán, inginer agronom, antreprenor în agricultură și Szilárd Kelemen, economist, startupper. Mai multe informații pe pagina https://www.facebook.com/startupcovasna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *