Despre noi

Scopul principal al Startup Covasna este dezvoltarea economică a județului Covasna. Perioada recentă a adus noi provocări pentru toți antreprenorii covăsneni, toate afacerile au fost afectate de epidemie. Este de așteptat un restart economic, în care există multe necunoscute, oportunități și pericole. 

Echipa Startup Covasna subliniază faptul că noul ciclu de finanțare al UE, resursele guvernamentale și proiectele disponibile în cadrul mecanismului de redresare și reziliență sunt noi oportunități care vor determina viitorul economic al județului. 

Considerăm importantă consolidarea ecosistemului de startup-uri, provocarea pentru perioada următoare fiind crearea de noi afaceri inovatoare și creative prin finanțări de tip startup, care să dezvolte în mod durabil economia județului. În viitor, noi finanțări de dezvoltare rurală vor fi disponibile pentru sector, care sunt oportunități excelente de profesionalizare a agriculturii și a turismului.

Asociația Start Covasna este un cadru nou, reprezentând o comunitate puternică, prin care doresc să contribuie la dezvoltarea economică a județului. Asociația a fost înființată de Róbert Grüman, economist, antreprenor, Miklós Orbán, inginer agronom, antreprenor în agricultură și Szilárd Kelemen, economist, startupper.

Consiliul director:

Grüman Róbert – președinte

Orbán Miklós – vicepreședinte

Kelemen Szilárd – secretar

E-mail: startupcovasna@gmail.com